Vertaler Servisch - Kroatisch - Bosnisch - Montenegrijns - Spaans - Engels - Nederlands

Vertaaldiensten

Vertaler Servisch – Kroatisch – Bosnisch – Montenegrijns –  Nederlands – Engels – Spaans

In het tijdperk van globalisering en internet is de behoefte om in meerdere talen te communiceren aanzienlijk toegenomen. De verschillende tools voor snelle vertaling zijn online beschikbaar. Maar deze tools kunnen nog steeds een vertaler niet volledig vervangen en de nuances van een oorspronkelijke tekst behouden.

Heeft u een site die u in een vreemde taal wilt vertalen? Heeft u een product gemaakt dat u exporteert en wilt u dat de handleiding in meerdere talen wordt geschreven? Misschien heeft u een vertaling van documenten nodig? We zijn er om u te helpen. Wij kunnen de teksten vertalen van het Servisch, Bosnisch, Kroatisch en Montenegrijns naar het Nederlands, Engels en Spaans. Ook als u een vertaling uit het Nederlands, Engels of Spaans naar het Servisch, Bosnisch, Kroatisch en Montenegrijns nodig heeft, bieden wij deze hulp aan. Wij zorgen dat uw tekst nauwkeurig vertaald wordt en dat nuances behouden blijven.

Een vertaling kost tussen 0,05 en 0,25 euro per woord, afhankelijk van het type tekst, het volume, de urgentie enz. Graag horen we via e-mail als u vragen over onze vertaaldiensten heeft. U kunt ook een voorbeeld van de te vertalen tekst aan ons sturen. We zullen ons best doen om u zo snel mogelijk te helpen.

Email: ninapopovic2011@hotmail.com
Tel.nr: 070 – 393 74 61   /   06 – 53 74 37 53